Welkom op deze website en in onze praktijk!

Wij zetten ons in onze praktijk in voor deskundige en persoonlijke verloskundige zorg.

 

Door uitgebreid de tijd voor jullie te nemen tijdens jullie zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd willen we er graag aan bijdragen om deze bijzondere periode in jullie leven zo goed en zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Je kan je bij ons aanmelden meteen zodra je weet dat je zwanger bent, door ons te bellen op 040-285 8323 of ons te mailen via het  contactformulier op de homepage van deze site.

 

Tijdens het spreekuur in onze praktijk heb je het meeste te maken met Willemijn van Dijk en Marjo Engelaar.
Wij zijn beide al ruim 25 jaar werkzaam in de verloskundige zorg in Geldrop en doen ons bijzondere werk nog steeds met veel liefde en plezier. We wonen allebei met ons gezin ook in Geldrop.

Onze spreekuurtijden zijn flexibel. We doen ons best met onze spreekuurtijden tegemoet te komen aan werkende zwangeren en hun werkende partners, we plannen daarom een deel van onze spreekuren buiten kantoortijden.

 

Hal (1).JPG    Hal (4).JPG

 

Natuurlijk zijn wij als verloskundigen alle dagen in de week 24 uur bereikbaar.

Om dat op een goede manier te kunnen waarborgen hebben we een intensieve samenwerking met onze co-praktijk; de praktijk van Maartje Kluck, verloskundige in Heeze-Leende. En met Eline van Geijtenbeek, onze vaste waarneemster.

De samenwerking met ons vieren maakt dat de beste zorg 24/7 gewaarborgd is en dat je door een uitgeruste verloskundige geholpen kan worden.

Doordat we als team ook veel contact met elkaar hebben, wisselen we voortdurend ervaring met elkaar uit en kunnen we elkaar daardoor ook up to date en scherp houden.

Door uitgebreid met elkaar over te dragen en ook alle bijzonderheden vast te leggen in je digitale dossier, zijn we altijd allemaal goed op de hoogte van de bijzonderheden in jouw zwangerschap en de periode rond en na je bevalling.

Je hoeft je verhaal dus niet steeds opnieuw te vertellen. Daardoor wordt de zorg in onze praktijk als kleinschalig ervaren en dat vinden we heel belangrijk.

 

Hal (3).JPG    Hal (2).JPG

   

Maartje en Eline leer je in de zwangerschap ook kennen omdat zij samen het grootste deel van de echo's in onze praktijk doen en een gedeelte van je zwangerschapscontroles.

Dus bij de bevalling staat er altijd een bekende "voor de deur".

Bij de bevalling en de kraambedvisites word je geholpen door de verloskundige die op dat moment de dienst heeft. 

 

Kwaliteit

We zijn alle vier aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en geregistreerd in het kwaliteitsregister van deze KNOV. Dit betekent dat onder andere in de gaten gehouden wordt dat wij voldoende aan bijscholing doen.

We zijn verder ook heel actief in overlegstructuren die zich inzetten voor het verbeteren van de verloskundige zorg in onze regio. Hierbij werken we zeer intensief samen met het st. Anna Ziekenhuis en diverse kraamzorganisaties. We hebben ook goede contacten met de andere ziekenhuizen in de regio.

 

Contact

Voor het stellen van vragen bij kinderwens mag je ons bellen maar je kan ook gebruik maken van het contactformulier op deze site.

Je kan ook contact met ons leggen via ons mail-adres: info@verloskundigenpraktijkgeldrop.nl.

 

Vragen over de zwangerschap, bevalling of in het kraambed beantwoorden we het liefst telefonisch, omdat we dan veel beter kunnen doorvragen over de achtergrond van je vraag.

Voor hele kleine vragen of bijvoorbeeld het willen verzetten van een afspraak is het prima als je ons mailt. Meldt in ieder geval altijd ook je telefoonnummer als je ons een mail stuurt.

 

Voor het maken en verzetten van afspraken, voor niet dringende vragen en als je je wilt aanmelden voor onze zorg tijdens je kraambed graag bellen naar 040-2858323

Als je voor je bevalling belt of met een vraag in je kraambed dan bel je naar 06-52 678 066.

 

We zijn 24 uur per dag op beide nummers bereikbaar; als er niemand op de praktijk aanwezig is wordt de telefoon namelijk doorgeschakeld naar onze mobiele telefoon.

 

Spreekuur

Onze spreekuren vinden plaats in ons praktijkpand aan de Sluisstraat, centraal gelegen in Geldrop, met voldoende parkeergelegenheid.

In de wachtkamer is veel informatie te vinden die ook meegenomen kan worden.

 

20170115_215558.jpg  20170116_002209.jpg

 

 

Kadootjes

Alle zwangeren krijgen bij de eerste controle de zwangerschapskoffer van ons mee; een leuk koffertje gevuld met veel nuttige informatie.

En als je voor de eerste keer zwanger bent krijg je bij je eerste afspraak het boek de Grote Geboortegids van ons mee, een heel goed naslagwerk.

 

 

     Woezel en pip.jpg           de grote geboortegids.jpg